WELKOM BIJ UW NIEUWE VISUELE VISITEKAARTJE.

 

WAAROM?

Een bedrijfsfilm, een promo of demonstratievideo zijn krachtige communicatiemiddelen. Mensen willen niet lezen maar zien, waarbij hun interesse wordt geprikkeld. Een mooie presentatie van uw product of service, zorgt ervoor dat de acceptatie, zichtbaarheid en herkenbaarheid wordt verbeterd.

Start uw videomarketing activiteiten op internet en sociale media, met een bereik van een groot publiek. Zet uw product, bedrijf of instelling in de kijker met een in het oog springende bedrijfsfilm of promo.

 

CONCEPT

Wat is uw doelstelling, en wat zijn de boodschappen die u wilt overbrengen? Wat wilt u graag in de bedrijfsfilm terugzien? Hier zetten we de belangrijkste dingen op papier,en wij maken er een mooie film van.

 

PRODUCTIE

De kosten van een bedrijfsfilm hangen af van de materialen die nodig zijn, de voorrijkosten, eventuele gewenste opties, en andere productiekosten. Aan de hand daarvan kan de prijs van de film worden bepaald.

 

MONTAGE

Dit is een intensief stadium van het project. Alle fragmenten komen bij elkaar tijdens deze fase. Er is hier gelegenheid om het project bij te sturen. De eerste versie van de film wordt aan jullie gepresenteerd. Bij voorkeur doen we dat in onze studio, zodat we direct kunnen afstemmen wat er eventueel aangepast moet worden. Na goedkeuring wordt uw bedrijfsfilm of promotievideo naar u verzonden en wordt voor u op Youtube gezet, zodat u het kunt doorlinken naar uw site.

 

 

Eye for Video Producties Borne  - Molenkampsweg 81 - 7622 AR Borne  - 074-2669645 -  mobiel :06-22634711 - info@eyeforvideo.nl

Wij produceren Video - Film :

Bedrijfsfilm, Sfeerimpressie, Videoshoot, Kindershoot, Video Clip, Muziek clip,  Product video en Evenementen, TV Oranje, Instructie film.